Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är fortfarande som ett nervgift

som heroin, morfin
ju längre jag utsätts desto svårare fastnar jag
kvicksand
härlig, äcklig, förrädisk kvicksand

jag vet inte vilken fot som får fast mark
finns det överhuvud taget fast mark?

ett vakuum av rumtid
där allt är stilla
oändligt
borta från verkligheten
så påtagligt av luften som inte ens finns
kan simma i det
med skräckblandad förtjusning sugs jag fast
tyngdlös

ett välbehag som ger mycket otrevliga efterskalv
om det ens någonsin släpper




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 127 gånger
Publicerad 2014-05-05 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd