Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tanke är full

Mitt sinne är beslöjat
Dåsar ihop av läkemedelsrus

Ändå, så ändå ändå

Finner jag mig själv här
Placerad i min kropp
Någonstans mitt i stadens brus

Ändå så ändå

Håller jag mig i bubblan
Bakom slöjan av sköraste siden
Ändå ser jag vägen klar och ljus












Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-07 00:11



Bookmark and Share


  Miss Zorba Trasselsudd
Tack snälla <3
2014-05-07

  madinsane
jättegillar "Finner jag mig själv här
Placerad i min kropp
Någonstans mitt i stadens brus"
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd