Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor snurrar och yr

Likt den värsta stormen i skogen
Sliter ner löven från träden
I ett virrvarr singlar de ner till marken
Så yr mina känslor runt i mig just nu
Förvirrad som en tossig liten hundvalp
Åt vilket håll ska jag
Jag visste så väl
Alldeles nyss




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-07 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd