Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar och demoner svärmar runt mig

Alla befläckade med svart olja
Alla belysta med gudomligt ljus
Ingen perfekt men samtidigt alla
Likheten skrämmer
Alla är dom oberäkneliga
Alla är dom självklara
Hur skilja dom åt
Dessa Änglar och demoner
Alla finns dom där
Redo, till er tjänst





Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-07 00:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Idel goda gåvor och fullkomliga skänker kommer ned ovanifrån, från himlaljusens Fader, hos vilken ingen växling äger rum mellan ljus och mörker.
Tjuven (Satan) har kommit för att slakta och förgöra. Jesus har kommit för att skänka liv och liv i överflöd.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd