Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta bara

Vaknar
trött
jobbar
sliten
kommer hem
utmattad
Ska ta mig ett dygns vila
och sedan explodera




Fri vers av Lehva VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-07 20:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig vändning i sista raden. Bra!
2014-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text.
Att vara så trött att man måste vila för att orka explodera.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP