Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På insidan rinner tårar oavbrutet

Jag ler och leker
Uppgiven uppriven
Jag står där ända in i slutet





Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 257 gånger
Publicerad 2014-05-08 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd