Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger och cyklar

Ånger är att cykla utan bromsar och hjälm

Jag kan fortfarande minnas munnen röra sig
Snö föll på stenen, trädet, mina stämband

Jag ville berätta om hur man talar och sjunger
Ta ett metspö och fånga grässtrån fastvuxna i rep
Något som är fult växer, närmar sig i tystnad

Det sträva tyget rör fortfarande min strävare hud
Varje morgon blir densamma utan trötthet och mod

Ånger är att cykla utan hjälm och bromsar och utan dig är jag inte här, vill inte känna något längre




Fri vers av Lemon Merchant
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-08 17:59



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Älskar bilderna och kontrasterna du använder dig av. Snyggt och fint skrivet :)
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant