Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaret

Jag tror jag vet svaren
på det mesta till sist
men det finns ingen kvar som frågar
och det är trist




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-09 20:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
begrundansskönhet
...kanske svaren lever i frågorna
2014-05-10

  Ronny Berk
tänkvärt,ja !
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP