Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinnaren

Jag vann det första stora loppet
för jag blev faktiskt till
Nu ska jag inte följa strömmen
utan göra det jag vill
Jag mår som allra bäst
när livet flyter på
Jag har provat några avvägar
men jag mådde sämre då
Om livet är en flod
då simmar jag med
Det virvlar långt där nere
men jag dyker inte ned




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-10 07:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Klokord!
2014-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP