Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv till mitt parallella vita

 
 
Poesi

Som rusar

Och gör ont

 

Svensk stringens

Fast med rötter i

Havet, i solen

Och solen

Under månens tunga

Där vi

Slungas genom vattnet

Mot kanten

Jag kan vada

Men i ditt djup

Bottnar jag aldrig

 

Syndafall ditt erbjudande

Bakom de dolda

Ögonen och svart spets

Illa gömd

Lidelsen

I en stram min

Droppad med

De blå kullarnas vin

Blicken vilar

Alltjämnt

Längs dalgången

 

En lystring

Att höra bojor

Stålet bara omärkbart

Kan du vara min

Nikotinabstinens

Den som får mig till

Lydnad

Fingrar som blir

Sysselsatta

Med dina laster

Knäpp upp

Blå himlen blues

Vidrörd

Men aldrig förförd

 

Så oprofssionell

Knäpp dina bilder

Du önskar det var jag

När linsen bevakar

Allt som är ditt

Det som rusar

Nu

Men aldrig ifrån

En sömnlöshet

Av mörker

Våra skuggor

Så präglade av ljusskygghet

Återvänder

Alltid till ditt mörkerrum

 

Logiska färger

Det röda som glittrar

Nordsjön

En mareldsdans

Den leker

På insidan låren

Ett hav kysst

Med ordrik tunga

Men en svensk tiger

Så dina läppar

Förseglar mina

Belöna mig Bianca

I svart

En öm puls

Via en elektrisk ström

Den stannar här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av theperna
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-16 13:29



Bookmark and Share


    Melona
Shit! Vilken musik! Skandera pop mot blåögda vener....
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna