Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midas lycka

Kung Midas skjuter lerduvor
Alla trädtoppar gråter lågor

Krampaktigt rör sig vita hästar
Guld byts mot gyllne värme

Ett eko av lycka fyller sorgen
Hatet rör oupptäckta djup

Svallets beskhet når himmelen
En gryta blandar gröna fjäll

Betongen väger mer än bergen
Kung Midas är ännu omättad




Fri vers av Lemon Merchant
Läst 207 gånger
Publicerad 2014-05-17 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant