Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en hård mörk vinter är längtan efter våren stark


Vår dag kommer

Med våren kommer ljuset och lusten
lusten att springa
lusten att hoppa
lusten att skratta

Med våren kommer ljuset och lusten
lusten att leva
lusten att leka
lusten att älska

Med våren kommer ljuset
och vi blir alla som barn




Fri vers av Metaformannen
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-03-27 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen