Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är svaret på allt som är gott


Så med mycket kärlek kan man faktiskt ondskan

sudda bort

Besegra

Radera

Det gäller bara att man är riktigt bestämd och säger

Tyvärr ondskan, men här så tar det stopp, för vi vill inte

ha dig här något mera

För du ställer bara till med en massa besvär

då du inte håller någon det minsta kär

Bara intriger när du är här

Så stick och brinn

Ja, ta och försvinn

Men vad väntar du på egentligen?

Se till att komma till skott någon gång då

så att vi alla en dag kan känna

att du är ett minne blott

Så gott som bortglömd

För efter att du har försvunnit kan vi alla börja leva

lite mera säkert och flott

Vilket inte är att förakta

Så med all våran kärlek tillsammans kan vi numera

ondskan bara slakta

Något som vi numera har gjort till en sport

Så ett gott råd, ondskan

Börja gå härifrån så sakta....


Kärleken är svaret på allt som är gott

Kort och gott...

Ken Cassel
19/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-19 06:14



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Instämmer helt.
...Vackert och klockrent om kärlek!
2014-05-19

  Angel of love
Så sant!!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel