Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan är det enda djur i världen


som visar ögonvitorna på sina ögon

Det hade jag personligen själv ingen tanke på förut

Och människan är det enda djur som behöver hjälp

för att kunna föda barn

Kul att veta i vilket fall som helst...

Ken Cassel
23\5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-23 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel