Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska

Du kan aldrig göra mig hel igen,
för jag är så jävla sönder,
men klistra o laga kan du,
på ytan kan du göra mig hel,
men aldrig inuti,
det kan ingen,
för ingen kan börja älska mig förrens jag älskar mig själv!




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-03-27 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin