Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digitala konungars epok

Förströelsen kommer som en värld i miniatyr
Med några kommandon skapas ett rike
Och kartan dekoreras med infrastruktur

Här röjs intentionerna
Böjelser och begär visar sig i besluten
En fiktiv makt - men njutbar

Det är slentrian och verklighetsflykt
Och tid som forceras
Men på andra sidan segern syns vardagen




Fri vers av Effell
Läst 252 gånger
Publicerad 2014-05-29 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell