Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitten av april

Doften kommer till mig
Nästan som en tidsmarkör
En vag dunst av förruttnelse

Uppvärmd jord i solen
Fukt som kommit i dagen
Vissnade löv och blad i drivor

Våren får draghjälp
Av välbehövlig utrensning
Vinden för med sig dammet




Fri vers av Effell
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell