Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden lever fortfarande, tack!

Tack för att jag idag återigen får ord

och bokstäver till mig

började bli lite orolig

att de redan lämnat mig

 

Nu tar jag vin och ger mig ut

i vårnattens samlingspunkter

som det svämmar över av

i Stockholm ännu

 

 En chans att återigen gnugga sig

med andra själar och kroppar

i dans i diskussion och vin

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-31 19:01



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Dina ord lyser, och du! Må väl i natten!
2014-05-31

  Lars Hedlin
Tack för att just du finns vännen ;) kram
2014-05-31

  Ida-Marianne
Så skönt för dig att du fortfarande hittar orden! Tappa inte modet!





2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP