Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är evigheten

Slutartiden fångar inte när våra vingar är fastsydda

Då alla känslor blandas på en scen inför våra ögon

Verkligheten beskriver hur vi ter oss att vara eviga

Allt jag vill säga är att jag inte är en sorglig historia





Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-07 15:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert skrivet!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant