Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profana avrättningar

Mellan rostiga revben vilar ett blodrött spädbarn i sitt embryo

Med utbrända ögon välkomnas profana avrättningar i en kolgrav

Skälvande fingrar blåser aska och glöd igenom uråldriga pergament

Petrisskålen av ljud förändrar den ljusbrytning som sades vara sann

Och mellan oknäppta knappar förintas det vi en gång hyllade




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-13 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant