Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor klockan sex på morgonen. Inte något av det bästa jag gjort.


Vid en punkt

Vid en punkt
Försvinner alla
Min själ visar sitt grin
Skrämmer kärleken fin

Det har hänt
(Och det skrämmer mig)
Att Någon stannar kvar
Jag vet inte vad Någon vill ha
Tror det värsta och låter Ingen ta

Men oftast slutar jag ensam
Vid en punkt
Skrämmer jag alla
Oftast då när jag är redo att falla




Fri vers av Bitförbit
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-14 06:17



Bookmark and Share


  Connie
Känner ju igen mig i det här, du beskriver det så bra!
2014-08-01

  aol
Gillas bra skaldat med fin känsla,
2014-07-24

  Ponkla
Bra!
2014-07-10

  Elliinor
Igenkännande, sorgset men fint! (:
2014-06-28

  Lehva VIP
Känner igen mig. Bra skrivet! Orkar inte alltid med människor och har fullt upp att orka med mig själv.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit