Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam under ytan

När man befinner sig långt under ytan,
den falska och krävande.
Nere i ett tomt mörker,
utan någon livlina.
Då hopplöshet och ångest helt dominerar,
och man undrar om man nånsin kommer att
lyckas med någonting.

För att inte helt drabbas av panik,
försöker jag tänka på något annat.
Då går tankarna ofta till dig
och till en svunnen tid,
då någon älskade mig.

Jag sluter ögonen och drömmer mig bort.
Tillbaka till en vacker kille i en vacker själ,
som engång var min.
Minnena värmer mitt inre,
när tillvaron känns mörk och kall.
Men lång tid har gått,
och nu är jag ensam.
Helt ensam under ytan




Fri vers av Jolli
Läst 978 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-08-27 23:08



Bookmark and Share


    Mejja
Varligt, mjukt och fint komponerade ord i harmoni. Lite ledsam känsla infinner sig också. Under ytan... kom upp igen!
2004-10-02

    Mats-Apa
känns genomarbetad och bra. lycka till med skrivandet!
2004-09-21

    eleonora
vilken fin dikt, jag känner igen mig så.. tack!
2004-09-13

  TINA.
fin.. mycket fin.
2004-09-10

  Eyglo
Jag gillar denna. Skön och lite nostalgisk samtidigt.
2004-08-30

  Manal

Så sant ibland kommer man till enperiod då mörker dominerar.Men man måste vara stark och ta sig förbi det hindret.
känner igen mig för väl.Bar skrivet
2004-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jolli