Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgearbetet fortsätter ständigt att lura i vassen.


vetenskap, sorg och s k vänner

med mina utlovade premisser

kan jag inte vara hundraprocentigt glad

kan jag inte säkert se fram emot en tid

av fröjd i välmående symptomfrihet

se fram emot lyckliga dagar och år

 

bara de närmaste sekunderna

inte förstora så kallade positiva

vänners ideer att de vet mycket

mycket bättre än läkarna

och min egen hjärna

 

egentligen är det ganska så

oförskämt att ifrågasätta allt

och alla på ett så tvärsäkert sätt

då det inte spelar någon roll

ens i nuläget hur mycket av

giftet i min kropp spridit sig

eller inte då det är lömskt

och lurpassar i stressens kvarter

sorgen som infinner sig snabbt

utan att man ropar på den

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 14:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP