Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja börjar försöka vänja mig vid att jag måste sälja landet och följden blir att träffa släkten allt mindre. RUBRIKEN borde nog vara i stället: TA DET INTE SOM ETT LÖFTE, TA DET SOM ETT HOT!


Körkort eller inte?

på fredagen var sista testet

för den viktiga lappen

 

efter många telefonsamtal

och några hemliga i 

min mobil

när jag var hos frissan

(i väskan som jag inte hört)

 

och många påringningar

till enheten för trafik

så ringde man äntligen

ett kort meddelande

att jag klarat proven

och får kör bil 

ännu ett år

 

som om det inte räckte

säger man att nästa år

då blir det körkorts-

myndigheten som avgör

beslutet

 

som om det inte räckte

ska man ha ett hot till

i telefon att nästa år

då blir det värre

 

eller vad är det man vill

med att meddela i telefon

en sån sak

 

jag fråga är de utbildade

läkare och andra

som sitter där

och efter en del hummanden

så var det tydligen så

 

ja det får väl inte bli

för tryggt och personligt

kanske?

 




Fri vers av Kim VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-20 09:42



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Räkna de lyckliga stunderna blott...
2014-06-21

  Lars Hedlin
Tack för att du delar med dig
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP