Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Jag lämnar dig i tårar
Och jag går sönder
Jag vill dig allt gott
Och du har det bra
Men jag går sönder

Du är allt jag kan önska
Och du är min
Av mig
Jag är bara för dig

Du kommer att ha ett bra liv
Ett rikt liv
Med mig i
Men jag lämnar dig i tårar
Och jag går sönder




Fri vers av Tarras
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-20 17:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tung text och jag blir berörd. Som mamma själv känner jag igen det starka bandet, livslinan mellan mig och mina barn men man måste släppa linan så den hänger lös. Alla måste få livsutrymme och syre. Visst är barnen födda av mig men ändå inga egendomar
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras