Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj lajk you.. A LÅTT




Jag mäter allt i spegelbilden
Vill att du ska tycka jag är fin
Som jag är
Men osäkerheten käkar upp mig

Och jag önskar att jag inte tyckte om dig
Så jävla mycket som jag gör
För du växer fan inte på träd

Såna som du plockar man inte
Hur lätt som helst

Jag önskar jag låg under din kudde ikväll
Tillsammans med dom andra blommorna
Men osäkerheten säger mig
Att jag inte gör det

Och jag önskar att jag inte tyckte om dig
Så jävla mycket som jag gör




Fri vers av Tess74
Läst 263 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-21 14:01



Bookmark and Share


    For Luma
"Och jag önskar att jag inte tyckte om dig Så jävla mycket som jag gör"...

osäkerheten över att man tycker om nån så mycket, gör det såååå läskigare för tänk om man förlorar honom!
2014-09-01

    Nobody at all
Känner igen det där... bra formulerat.
2014-07-01

  Fredrik Klang
Öppnings raden är briljant!! Tusen tusen tack.
Famntag
2014-06-24

  Maria Natasja
"Jag mäter allt i spegelbilden"

Önskar att jag kommit på den raden..

;)
2014-06-24

  Lars Hedlin
Gillar detta mycket :) kram
2014-06-23

  gunnnar nylund VIP
Aj lajk it öö lått!!
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74