Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa.


Jag älskar att älska


Älskar dig för att du är du

Älskar månen som lyser om natten så du hittar hem

Älskar stjärnorna som leder dig rätt

Älskar att minnas varje ögonblick

Älskar smärtan som kommer när jag tänker på dig

Älskar bilderna av dig

Älskar att höra och se dig på film

Älskar dina kloka ord

Älskar ditt skratt som dånar i mig

Älskar såret på ditt finger

Älskar att du gjorde som du gjorde

Älskar att se dig i mina drömmar

Älskar att jag alltid kan känna din närhet

Älskar våra nattliga samtal

Älskar Dig!




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-28 23:36



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Vackert och så fruktansvärt sorligt.

Styrka...det är du!
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena