Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samtal mellan två skrivarvänner om poesin, orden och människors liv har Lollittas ande, hennes säregna sång och direkta uppmaning gjort mina osorterade ord till det här! Stort tack Lollitta / Petter Rost


Att läsa en maskrosboll

 

Du blåser iväg mig som en maskrosboll i vinden men

det finns ord jag skulle vilja läsa för dej

stora

med mycket blod

ögon och öron som hör och ser

långt och tvärs igenom som

med levande händer gör ord och bilder att få i sej

 

Det finns ord jag skulle vilja läsa för dej

 

men det går ju inte

jag hittar dem

 

inte

 

eller kan inte

 

stava

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-03 17:15



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
... men jag tänker att maskrosbollen är full av fröpilar med fallskärm - beredda
2015-03-24

  Engel
Det ordlösa är ibland större än orden.
2014-09-12

  aol
gillas bra skaldat,
2014-07-06

  Lollitta VIP
Du blåser iväg mig som en maskrosboll i vinden


_____________________GULD!
2014-07-05

  Anna H
Gillar den här mycket. Vackert med maskrosbollen och hur man blåser på den. Att det är svårt att hitta de där rätta orden, särskilt när man söker de som är allra viktigast, är du nog inte ensam om! Fint formulerat.
2014-07-03

    ej medlem längre
Väldigt snyggt. Gillar det lite upphackade eftertänksamma. .
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost