Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


handfat

 

jag gick runt stadshuset

varv efter varv

till slut kom jag fram

till att livet är inte så illa ändå

jag har ju både ett handfat

och en pojke




Fri vers av Nanna X
Läst 219 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-07 09:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken förståndig dröm!
2014-07-16

    Monica Kvist
Då är du ju rik! Alla har inte så mycket.
2014-07-15

  Robert Jonsson VIP
Skön solvarm lukt i den här. Gillas.
2014-07-13

  Maria Sundelin VIP
Gillas
2014-07-10

  Connie
Tack för denna lilla söta!
2014-07-08

  TrollTörnTrappan VIP
Uppskattar också starkt brytningen mellan tredje o fjärde raden, där man hinner undra vad du kommer fram (till) och sedan blir glatt omskakad när temat liksom vidgas...
2014-07-07

  Ingela Svenson VIP
Så får man se det, utan tvivel!
2014-07-07

  TrollTörnTrappan VIP
Ligger faktiskt mycket i det; och det är mer än vad jag har...
2014-07-07

  Hans Christian
En sådan rar och VARM dikt. Precis vad jag behövde! Tack !
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X