Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckliga dagars drömmar

bortom ekarna
ser jag ditt vilda hår
ändå tvekar jag
undrar om jag får
närma mig
en enkel sak blir svår
då huvudet värker
fäller jag en tår
vaknar i sängen
och drömmen ej når




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 228 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-07-08 08:42



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Den gillade jag.....
2014-07-08

  Alva Johnsson VIP
Underbara drömmar där tanken kan spela fritt.
Där allt kan gå i uppfyllelse.
En lisa för själen.

2014-07-08

  Ingrid Trolle
En vacker dröm
vackert beskriven
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling