Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina egna steg.


En ensam mil i månljus
ska förloraren gå
som straff för fega nätter.

Jag
Har utnämnt mig själv
till vinnare, trots förlusten
och hängt upp Venus
i min osmyckade kammare.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 558 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-10 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar ¨i min osmyckade kammar¨
2014-07-15

  Lehva VIP
Texten berör.
Du skriver med en fantastisk urkraft.
Och med mycket vemod.
2014-07-14

  micke marin
Bra där. Den köper jag rakt av och använder på mig själv.
Grymtar lite över fega nätter bara... det var ju hon.. eller var det jag? Förbannat!
Aja.. Jag hänger upp Venus hur som helst.

2014-07-12

    ej medlem längre
"En ensam mil i månljus"
Ursnyggt!
2014-07-10

  Schackpoeten VIP
Lite Transtömmer över denna, bra ! :-)
2014-07-10

  Hans Christian
Jaha :o) mästerligt o magiskt !!!
2014-07-10

  Lars Hedlin
Gillar texten!
2014-07-10

  Marlboroman/Hg VIP
Jag kommer inte att kommentera dina texter i fortsättningen. Det behövs inte. Du vet var du har mig och vad jag ser i dina rader.
2014-07-10

    Shush
du har verkligen din egen skrivarstil. jag älskar andra stycket här.
2014-07-10

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-07-10

    ej medlem längre
Snyggt! Som alltid! :)
2014-07-10

    ej medlem längre
Stort. Att ha Mod att tänka i dessa banor; Vackert. Beundransvärt.
2014-07-10

  Dandelion
Bra rader tycker ja...
...många himlakroppar
o själar på valvet dock...

2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja