Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläfs för mig.


Du ska dö i mitt slut
av mitt skott
i mina händer.

Du ska se kärleken
låst
i min blick
just som det sker

Just som du dör.

Därefter ska jag slicka
din kind
kamma ditt hår
och

Om du har tur

läsa dikter i ditt öra.












Fri vers av Maria Natasja
Läst 479 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-07-13 22:37



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
gott läsflyt i dessa rader. och äss juschuäll bra innehåll. du vet att jag gillar din stil
2014-07-15

    ej medlem längre
Du är en mycket bra poeter
2014-07-15

    ej medlem längre
Du är en mycket bra poeter
2014-07-15

    ej medlem längre
Skiiiitsnyggt!
2014-07-14

  Lars Hedlin
;) JA ..mycket bra...Eler på hundspråk "Voff" ;)
2014-07-14

    ej medlem längre
GLÄFS!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja