Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kumulativ existens

Jag vet ingenting, bara att vi en dag kommer sluta vara någonting

När allting kollapsar omkring dig försök inte att fördela askan
Följ då elden till den kärna där en gapande avgrund vittnar sanning

Försvarslös och rakryggad ta emot all den luft slängd i din riktning
Den stunden när alla skärvor lyser tydligare än allt annat omkring

Börja lyssna till dem nedtyngd av våran förfrusna natthimmelen
Släpp döda händer och räkna misstagen och citronerna i din väska

Jag vet forfarande ingenting, bara det att vi just i detta nu existerar




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant