Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglösa nyanser

med ett godståg skenandes i huvudet
flyr jag mot svarta hål och stjärnstoft
får verkligheten att domna av
näsan ovanför ytan
kroppen bortom räckhåll
bortom löften och ankägg
apatin låter hålet
suga upp det damm som föddes
i stjärnsmällen vi sent ska glömma




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 293 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-16 06:34



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
Godståget i början blir en självklar konsekvens/effekt av stjärnsmällen i slutet. Snyggt jobbat med tiden där!
2014-09-04

    Christine94
en riktigt vacker dikt med få ord
2014-07-24

  Katinka VIP
Älskar förtätningen, stjärnstoffet och stjärnsmällen.
2014-07-17

  M M Mannheim VIP
Skönt att höra att jag inte är ensam att känna närhet till begynnelsen.
2014-07-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-16

  Ingrid Trolle
Djupt och
berörande
2014-07-16

  Lars Hedlin
Starkt bra och djup!
2014-07-16

  mickech
Denna var mycket bra!
2014-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med djupt innehåll!
2014-07-16

  Lindha W Gustavsson
I dessa fina rader du skrivit ryms många tankar - bravo!
2014-07-16

  anits VIP
Bra skrivet och tänkvärt!
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling