Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vers Gm F och Ref Bb F Gm F


Snäckskal


kom hit och hjälp mig
jag klarar det aldrig själv
den som sa att ensam är stark,
har nog aldrig varit själv

tänkte säga "för alltid"
men orden fastnade i min mun
kände mig så konstig
kände mig så dum

fast du var tusen mil ifrån mig
kunde jag känna din lukt
jag kunde läsa dina tankar
vi andades samma luft

vad är ett år
är det bara dagar som går?
vad är ett liv?
en flod av tid?

vad är våra minnen?
i en ocean
- ibland flyter de i land
som snäckskal
alla våra minnen
i en ocean
- ibland flyter de i land
som snäckskal

det är en déjà vu
vi har varit här förr
vi har haft samma bekymmer
vi har haft samma skuld

och jag såg som i en film
ja, jag har manuset kvar
där stod precis allting
vart du stod och vad du sa

STICK
Dm F C Bb
x8

tänkte säga "för alltid"
men orden fastnade i min mun
jag kände mig så konstig
jag kände mig så dum

och fast du var tusen mil ifrån mig
kunde jag känna din lukt
jag kunde läsa dina tankar
vi andas samma luft

alla våra minnen
i en ocean
ibland flyter de i land
som snäckskal
alla våra minnen
i en ocean
ibland flyter de i land
som snäckskal

speciellt efter en storm,
finns det många kvar
då kan jag gå där i dar

speciellt efter en storm
finns det många kvar
då kan jag gå där i dar
då kan jag gå där i dar





fade ut mot motljus






















Fri vers av Tyko
Läst 216 gånger
Publicerad 2014-07-19 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko