Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymen Fame från Lady Gaga

En av min stora idoler
är artisten Lady Gaga
men när jag pratade om Gaga
blev en tjej jag känner sur

då gjorde jag något
som jag aldrig har gjort förut
jag gick till damernas parfymavdelning
på Åhléns

där köpte jag en flaska
för två hundra kronor
av artisten Lady Gagas
egen parfym Fame

jag gjorde ett paket
och skrev en lapp till paketet
"till en kvinna som till och med
är vackrare än hon"

förra veckan var vi båda
på ett tråkigt seminarium
om hur man kommer i kontakt
med ovilligt klientel

efteråt stod vi och väntade
vid garderoben
och jag såg att hon sneglade
på mig i smyg

och plötsligt var det
som om tiden hade stannat
och vi kastade oss
i famnen på varann

det var värmebölja ute
och hett som i en bastu
i utrymmet där vi stod
tätt tryckta mot varann

men det var så skönt att sväva
runt i tyckaommet
och låta vår själar
nosa på varann

det här var varken en dröm
eller en saga

och hon doftade av parfymen
Fame från Lady Gaga










Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-22 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman