Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioti

hjärtat rusar
jag gömmer mig bakom gitarren
slår ut ilskan i strängarna
döljer rädslan bakom det ljusa trät
kämpar för överlevnad
kämpar mot överdosen
kroppen exploderar
i skapande stund
ser du imponerat på mig
utan att undra
hur jag faktiskt mår




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 297 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-07-23 07:15



Bookmark and Share


  farbror zwed
||| I förbigående… plektron är plektrum = pm (PM) på finskt vis. Envist knåpande vidare, mvehå. Farbrorn Zwed – Omnejden City (Town) RÄJONG-
en.
2014-08-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-28

  Alicia Stenfors
Och hur du mår, egentligen?
2014-07-25

  Fem hjärtan VIP
Stark bra text! Hoppas det inte är verkligt!
2014-07-24

  ULJO
Starkt skrivet. Jag hoppas inte det är din verklighet
2014-07-23

  Ingrid Trolle
Bra skriftat
mycket sorligt
och berörande.
Nu har du flera
gånger skapat
tankar hos läsaren
om dina överdoser
och fått o s s att
undra hur du mår
egentligen
2014-07-23

    ej medlem längre
Så berörande, sorgligt och mycket bra skrivet.
2014-07-23

    ej medlem längre
sorgligt. vackert och väl skrivet.
2014-07-23

  Lindha W Gustavsson
Berör mitt hjärta!
2014-07-23

  princess in the new world
Tragiskt liv!
2014-07-23

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2014-07-23

    ej medlem längre
Explosivt.
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling