Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta hand om den vackraste flickan i byn

Ta hand om den vackraste flickan i byn
skydda henne från solens brand
ge henne kärlek och trygghet och frid
så att hon kan läka
sin skrämda själ

snälla, hjälp mig att inte göra fel
här i den heta solens brand
ge mig kärlek och frihet och mod
så att jag kan läka
min rastlösa själ

hjälp min fiende att bli frisk
skydda honom från solens brand
ge honom någon som lyssnar och hör
så att han kan läka
sin störda själ

när solen har slocknat och gått ner
och nattens dimmor smyger på mon
ge den vackraste flickan månens kraft
så att hon kan dansa
i älvornas dans




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-24 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman