Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur onödig all er rädsla var

Ni två hör ihop
ni anar det
men ni är inte säkra på det

redan när hon sa hej
på den smala trottoaren
med ett tonfall som hördes bättre än trafiken
så anade ni det

ni två har valts ut
egentligen vet ni det
hon darrar av din röst
hon brer honung på din själ

små komplimanger
om frisyr och solglasögon
lyser

ni två ska förenas
ni anar det
låt din röst få henne att skälva
sick ett finger i honungen
och slicka det

som när en revolver laddas
och ett finger sätts mot avtryckaren
och trycker av
men skottet inte hörs
och ni ändå hör
exakt samtidigt
smällen inuti er
för nu hör ni ihop

och som en explosion
kommer belöningen
för all trevande väntan

och era kroppar har vetat hela tiden
hur onödig all er rädsla var






Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-25 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman