Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-CELLBUNDEN-

Är vi blott ett retrovirus av våra föräldrar?
Dömda att muteras till kopior av dem.
Finns det en chans att styra sitt öde,
att skapa något nytt och utvecklas
bortom naturlagarna?

Skaparen står utanför tid och rum.
Ålder betyder inget för Honom.
Döden är lika likgiltig inför ålder
som Gud vår skapare.
Det är bara vi som bryr oss.

Jag är en tidsresenär med all framtid
inom räckhåll för min syn.
Det jag sett var döden.
Har du sett framtiden,
så har du sett döden.




Fri vers (Fri form) av Thomas Jensen
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen