Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ögon avslöjade henne


För det var när jag tittade in i hennes

vackra bruna ögon

som jag kunde se att det var någonting ruskigt fel

inne i hennes själ

Någonting som fick mig att undra vad hon hade

fått vara med om

Uppleva

För vad det än var så var det ingen vacker sång

För hur mycket jag än försökte få henne att le

så gick inte det

Så helst av allt ville hon säkert bara vara ifred

Men jag var ihärdig och ville att hon skulle säga till mig

vad det var

Vad det e´

Och då hon talade om för mig att hennes styvpappa

hade utnyttjat henne sexuellt och slagit henne

när hon var yngre

förstod jag att det inte var någon lek att med alla dessa

ondskefulla minnen leva med

Inte konstigt då att hon i sin själ har fått sina men

Stackars tjej

Önskade bara att jag kunde ha fått det ogjort för henne...

Hennes ögon avslöjade henne!

Ken Cassel
4/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel