Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliga dykare


Vad är det som du ser, när du emot botten dig beger

Snälla du, kan du inte bara berätta det för mig

För jag vill ju så gärna veta lite mer

Vad är det som finns därnere på djupet

För själv så har jag alltid trott att det är något

stort monster som bor där

Något stort odjur som gärna äter upp ens

kropp och själ

Men efter att jag har sett dig, heliga dykare

alltid komma upp helskinnad igen

så har jag insett att jag inte kunde ha mera fel

Så snälla du, heliga dykare

Nästa gång som du ner i vattnet beger

Kan jag då inte bara få följa med

För då skulle du uppfylla en av mina

innersta drömmar

Ja, bara så att du vet, du heliga dykare...

Ken Cassel
4/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-04 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel