Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borås


Andra sidan av havet

Här ska jag leva

Emellan de två haven

Här ska jag dö




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-05 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej