Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som gör ont

Ibland gör ord så ont, så ont
som annat ont som finns
river sönder hjärtat
den som känt han minns 

Jag är inte elak
för hade vart det nu
men jag tänker inte sjunka
lika lågt som du

Mig ska du inte såra mer
tror jag du förstått
vad du sagt och vad du gjort
har jag nu slängt bort




Fri vers av Tanja H
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-06 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och innerligt i känsla!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H