Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en bok av CorneliaSödergren


Låt kärleken välja

Jag vill att du ser mig

se vem jag är

 

Under alla ytor

är jag bara här

 

Ingenting att dölja mer

kvar finns bara det som är

 

Vågar knappast titta själv

Hur ska du kunna se?

 

Rädd för vad du ska säga

när jag bara är

 

Liten som ett nyfött barn

under alla skal jag bär




Fri vers av Connie
Läst 265 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-08-06 17:35



Bookmark and Share


  CorneliaSödergren
Fint att du delar min dikt från boken "Låt Kärleken Välja", utgiven 2004. Tack alla för era uppskattande kommentarer!
2015-04-26

    ej medlem längre
Berörande fint skrivet.
2014-08-07

  Lars Hedlin
Starkt i känsla!
2014-08-07

  louisegirl
Naket och fint skrivet!
Du är en underbar människa Connie<3
2014-08-07

    ej medlem längre
Du är underbart fin precis som du är.
2014-08-07

    ej medlem längre
Så väldigt bra! Du är fin som du är. :)
2014-08-07

  Carina Bendix
Jättebra skrivet. Sista ordet "byggt" skulle även kunna bytas ut mot ordet "bär" för slutrim. Men det är jättefint som det är nu också. :)
2014-08-06

  Lehva VIP
Naken och modig text.
2014-08-06

  Ingrid Trolle
Fina du under alla skal
Fina du som vi känner
2014-08-06

  M M Mannheim VIP
Under alla ytor är du det fina som vi känner för hos dig.
Ser inte andra det så är det deras förlust.
2014-08-06

    Nobody at all
Klockrent slut, gillar mycket.
2014-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för slutet!
2014-08-06

  ULJO
Bra skrivet
2014-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och berörande skrivet!
2014-08-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie