Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämpligen passande moderat försök till att räcka laget om eller lagligen


Lagom.

ordet lagom
som ett hån ger det sig till känna
i ytterligheterna
för att lika snabbt
ge sig av till nya uppkomna oroshärdar

önskar ett system för kontroll av avarternas fart

lagom existerar inte
men någon
försöker hålla liv i det
till vilken nytta?

vissa passar inte så lämpligt till att räcka till enbart lagom




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-10 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad