Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöden är en vacker sak att titta på

Sitter här vid lägerelden

Jag speglar mitt liv i glöden

allt är så vackert och och det finns så mycket liv.

Men glöden kämpar att hålla sig i liv kämpar att få syre

baraför att klara sig en liten stund till

men syret tar slut och glöden börjar dö ut

Jag ser mitt liv dö tillsammans med den vackra glöden

 

 

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-03-31 16:07



Bookmark and Share


    Louise B
jättefint skrivet. Gillar speglingen mellan eld och liv.
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch