Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handling & Konsekvens


Igår åt jag Chili con Carne.

Idag gör jag det inte.




Övriga genrer av Burläsk
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-31 16:12



Bookmark and Share


  madinsane
kommenterar denna med ett garv..
fast utan att egentligen kommentera.. garvar mest.
2006-04-07

    ej medlem längre
Hahaa, en kortis som fick mig att skratta till
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt