Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på ett brev som har kommit

I morgon får jag läsa det brev

jag har gått och vänta på

väntan på något bra eller

väntan på något dåligt

det vet jag ej

i morgon får ja bekräftelse på dina ord

imorgon behöver jag inte vara rädd längre

en väntan på ett brev som har kommit!

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-03-31 16:15



Bookmark and Share


    Mystery
Blir ju nyfiken!! :D Vad är det för brev du väntar på..? =)
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch