Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam, så ensam
Men ändå alltid omgiven av andra




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-03-31 17:10



Bookmark and Share


    Mystery
Förstår..
Det är konstigt egentligen..
Hur ensam man kan känna sig
Mitt i en folkmassa
eller i en grupp med människor man känner.. Hmm..
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin